Tiesitkö minusta

 Heippa pitkästä aikaa. 😊

Viikot on hurahtanut ihan töitten ja arjen parissa. Kauhean nopeasti kuluu aika. 

Töihin kuuluu kaikkea tavallista. Ihanaa kun nyt pääsee mummojen kanssa paremmin ulkoilemaan ja ne suostuu nyt paremmin lähtemään,kun ei ole lunta ja aurinko lämmittää. 😇 voi niitten höpsöjen kanssa on kyllä kiva keksia jos mitä tekemistä. 


Mutta asiaan mistä tosiaan ajattelin tänään kirjottaa, on faktat. Nää on semmosia lähinnä hauskoja ja outoja asioita mun elämästä. 

Aloitetaan talvesta. Joka vuosi talvi yrittää tappaa mut, tai siitä olen melko varma. 😂 Olen todella arka kuljettaja talvisin ja jos minusta on liukasta niin autohan ei kahta kymppiä kovempaa kulje ja todennäköisesti käännyn takaisin kotiin. Ajan talvisin niin hiljaa, että aina kun huomaan että perässä on auto/autoja väistän heti pysäkille.


Ja ei, vaihtoehtona ei ikinä talvella ole hypätä kenenkään kyytiin. En luota sitten ollenkaan ja pidän kauhukahvoista tiukasti kiinni ja komennan tai huudan jatkuvasti jos minkälaisia ajo-ohjeita,mikäli jonkun kyytiin talvella joudun. Viime talvena jouduin kulkemaan bussilla ja en kertakaikkiaan yhtenä päivänä pystynyt olemaan kyydissä loppuun asti, koska olin aivan varma että,kohta on linjuri ojassa. Täten siis kävelin loppumatkan, noin kilometrin kotiin. 


Lisäksi etenkään talvisin, en suostu ajamaan motarille. Etsin aina vaihtoehtoisen reitin. Mitä pienempi tie sitä parempi. 

Muutamasti talvella ajaessa, olen pelon vuoksi meinannut pyörtyä rattiin. Silloin olin kotihoidossa töissä ja asiakkaille kun oli päästävä kelillä kuin kelillä. 

 Olenkin monesti sanonut että, mikäli talvella saan sakot ylinopeudesta, laitan loton samantien vetämään ja maksan sakot hymyssä suin 😅

Se siitä. Seuraavana Hauskana faktana on kaikki isot koneet. 

Voisin istua satamassa tai lentokentällä katsomassa aamusta iltaan kun koneet ja laivat menee ja tulee. 

Mikäli näen leveä kuljetuksen, lähden seuraamaan mahdollisimman pitkään, juma ku se on mielenkiintoista katseltavaa. 😁 


Aura-autot, kaivinkoneet ja mitkä vain tämmöiset on hirmu mielenkiintoisia seurata ja katsella niiden töitä. Mutta kyytiin en uskalla. 

Viime talvena kun kuulin aura- auton tulevan pihaan. Kipitinin ensin parvekkeelle katsomaan ja sitten sisälle äkkiä ja keittiön ikkunaan katsomaan, ja siis ihan vain halusin nähdä kun se auraa. 😄

Syksyisin tulevat (anteeksi kielenkäyttö) vittusaatanat eli puimurit on ainoa poikkeus. Vihaan niitä yli kaiken, ne on isoja ja pelottavia, etenkin kun ne tulee kapeella tiellä vastaan. Viime syksynä uskaltauduin istumaan vähän vain semmoisen kyydissä, ihan paikallaan vain.

Anteeksi, tästä ei ollut omaa kuvaa joten lainasin sen Googlesta.

Tämä koneiden seuraaminen on ollut kyllä ihan pienestä asti minulla. Muistan äitini joskus kertoneen, että olen istunut rattaissa ja katsellut kaivinkonetta ja saanut itku raivarit kun on pitänyt mennä kotiin. Muistan myös kun sain pienenä tyttönä lahjaksi tarra/kuvakirjan työkoneista. 😁😊 

Kaiken tämän lisäksi katselen tiktokissa rekka livejä. 

Moni tietääkin että lempinimeni on pienestä asti ollut Sisu, liekö se juontaa juurensa jostain 🤣🙈. 

Mutta pakko jatkaa faktoja vaikka seuraavan postauksen parissa, muuten tästä tulee turhan pitkä postaus.  

Kiva jos jaksoit lukea, luethan seuraavankin 😊

- Sisko (Sisu). 

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit