Puun ja kuoren välissä

 Totta tosiaan. 

Tällä hetkellä ikävä kyllä tilanne töissä on se, että joudun vakavasti harkitsemaan työpaikan vaihdosta.

Rakastan mun työtä ja aina on ollu positiivisin mielin menossa töihin. Harmittaa todella koko tilanne. 

Isoja asioita on tapahtunut ja tiedän ettei vika ole minussa, mutta nyt joutuu punnitsemaan mikä olisi järkevintä. Joskus liikaa on liikaa. Mutta se, ettei minusta työpaikalla ikinä saa käydä niin että jonkun toisen sanat ja teot saa sut itkemään kesken työpäivän. 

Vielä hetken odotan ja katson, enkä aijo hätiköityjä päätöksiä tehdä. Voihan se olla että tilanne kääntyykin niin että, voinkin hyvällä mielellä jäädä ja asiat korjaantuu. 



Noh,kesä on jo puolessa välissä ja ihan kohta vietetään keskikesän juhlaa 😍. Mä oon ollu vähän äimänä siitä että täällä tosiaan yöt on tosi valosia. Ilta yöstäkin kun ajelee,niin ihan kuin keskellä päivää olisi. Jotenkin tosi ihanaa kun on valoisaa 😍

Ihanan kesä harrastuksenkin pääsin aloittamaan,eli onkimisen. Viimeviikolla tuli huomattua myös tämä Lapin mäkäräisten ja hyttysten määrä, ihan älytöntä 😅. Yhtenä iltana oltiin Isännän kanssa aivan mustanaan ötököiden ympäröiminä,kun käytiin illalla kalassa. 



Vaikka paljon on nähtävää ja koettavaa,niin täytyy todeta,ette tuonne luontopolulle hirveästi ole hinkua noiden öttiäisten takia 😄 tätä se vaan on täällä ja onhan siihen kai totuttava. 

Kesälomaahan en pääse viettämään,kun olen niin vähän aikaa vasta tässä firmassa ollut töissä,mutta tällä hetkellä on tarkoitus syksylle saada muutaman viikon loma jakso, niin pääsee vähän hengähtämään. 

Alkukesä,tai kevät oli täällä hirmu sateinen ja tuulinen. Alkoi oikein ärsyttämään kun joka päivä oli joko kova tuuli tai sade siihen päälle. Nyt onneksi on ollut muutamia ihan kunnon helteisiä kesäpäiviä ja muutamat ukkosetkin ollut. Juuri tässä ja nyt on ilma kostea,sateinen ja hemmetin hiostava. Ilma ei kierrä ollenkaan. Ukkostahan se kyllä iltapäiväksi lupaili. 

Kaikki muutoin on oikeasti mukavasti ja elämä muutoin kulkee. Vaikka työtilanne on ikävä,niin yritän kuitenkin ajatella positiivisesti ja on mulla kuitenkin edelleen kiva mennä töihin. 

Voispa vaan olla kissa. 

Kiitän todella ihmisiä joiden kanssa on päässyt asioita purkamaan ja miettimään vaihtoehtoja. Ystäviä ei koskaan ole liikaa 🩷 

~"Älä mieti menneitä,älä turhaan mieti tulevaa"~

Haluan vielä sanoa että kiitos tai anteeksi,ei ole kirosana ja arvostakaa työkavereita!!

Kaikesta huolimatta ihanaa kesää ja etenkin Juhannusta 🌼 juhlikaa maltilla 

Te kaikki ootte hyviä just sellaisina kun ootte.

-Sisko 🌺

Kommentit

  1. Moikka!! Jaksamista sinne pohjoisen lakeuksille!! 💪 Käy kalassa ja patikoimassa, se antaa voimia ja puhdistaa mielen!!👌Puhtaat vedet ja luontopolun!!💕

    VastaaPoista
  2. Moikka 👋
    Tsemppiä, kyllä asioilla on tapana järjestyä 😁
    Ja mitä tuohon onkimiseen /kalastamiseen tulee niin muistan itekkin kuinka rauhoittavaa se oli, katsoa tyyntä järveä, hiljaisuus, luonto, läheinen rinnalla 💕 ja ajatukset aivan jossain muualla.
    Toivottovasti nähdään pian ja jos ei muuta niin kuullaan ❤
    Terkuin Vuorenkylän mökkiläiset

    VastaaPoista
  3. Ikävä kuulla, että näin on käynyt. Kovasti tsemppii sulle,😊☀️🙏. Mie olen Helsingissä lomalla, lauantaina tulin .ja..kaivieviikko menee ainay

    VastaaPoista
  4. Kiitos paljon tsemppiä viesteistä. Ihania ootte 🩷 tottahan se on että luonto ja vesistöt on paikkoja jossa varmasti saa mielen lepäämään😇 kyllä tämä tästä varmasti taas iloksi muuttuu 🤩

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit