Oisimpa voinu olla 💕

                  Flunssaiset terveiset Rollosta. 

                         Vuosi on vaihtunut 🎉


En tosiaan tiedä mikä "lappiflunssa" muhun on iskenyt, kun just kuukausi sitten olin samanlaisessa räkäflunssassa. Nukkuminen on vaikeaa kun nenä menee heti niin tukkoon,kun kellahtaa maaten 😪 paperia kuluu hullunlailla kun saa olla kokoajan niistämässä. 

Oivoi, jospa tän jälkee ei tosissaan tarttis hetkeen sairastaa. 

Odottelin tarkoituksella tämän postauksen kirjottamista, koska en uskaltanut ettei Etelä-Suomessa odottavan yllätysjuhlat paljastu vahingossakaan. 

Tosiaan viikonlopun suunnitelmia joutui todella punnitsemaan. 

Saatiin jo useampi kuukausi sitten kutsu Etelä-Suomeen, juhlimaan sijais-isäni 70vuotis. synttäreitä. Juhlat joihin todella ois ollu ihanaa päästä.  Punnittiin viikkoja, mitä tehdään. Ja todettiin,että olin just aloittanut uudessa työssä,joten tuskin saan heti "ylimääräsiä" vapaita anottua ja kun taas isännällä on aina vaan la-su vapaa. Normi viikonloppuun ei taas oikein olisi tunnit riittänyt matkustamiseen kanssa niin, että maanantaina oltais oltu skarppina aamusta töissä. 

Loppujen lopuksi ja ikäväkseni, flunssan saapuminen olisi etelän reissun perunut, vaikka oltaisi etelään päästy niin juhlat olisivat jouduttu minun osalta perumaan kuitenkin. 

Noh, samalle viikonlopulle osui myös jo kauan odotetut Tunturirallit joihin sitten päätettiin mennä. Ulkona oli hyvä olla,kun happi kulki,eikä aamusta olo ollut vielä niin julma, kuin sitten iltaa kohti oli. 


Toki olin valtavan iloinen,että pääsin Ralleihin joista tosiaan jo kevästä asti oli puhuttu.

Sää onneksi suosi,eikä pakkastakaan ollut. Taidettiin mennä koko päivä plussan ja miinuksen rajamailla.



 

Tällä hetkellä täällä sataa lunta ja sitä on luvattu satavaksi monelle päivälle ensiviikolla. Hieman osa kerkesi painua kun täälläkin käytiin plussan puolella. 

Kiitän taas että jaksoit käyttää aikaasi mun blogin parissa. Mä käperryn nyt takasin maaten vessa paperi kainalossa, kellokin jo yli puolen yön, kun tässä tätä vielä rustailen. 

Turvallista viikkoa, kulkekaa varovasti 💕


Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit