Kannatti eksyä

 Moi. 

Kolmas viikko uudessa ympäristössä starttaa tänään. 

Paljoa ei olla Rovaniemeen keretty tutustumaan,koska sää on ollu kehno, eikä oo paljoa huvittanut lähteä ulkoilemaan. Tietysti nyt sen verran on pyöritty kylillä,että kaupoilla ja töissä on käyty. Hirveesti kyllä kiinnostelis jo päästä grillailemaan tai tutustumaan noihin luonto kohteisiin,mutta onneks aikaa on. 

Ensimmäistä kertaa muutettiin yhdessä isännän kanssa ja ekaan yhteiseen kotiin.💕 kaikki täällä on molemmille uutta ja ihmeellistä.

Poroja ollaan odotettu näkevämme ja nyt yhtenä iltana vihdoin tuli tokka vastaan. Niitäkin kuulemma saa kyllästymiseen asti vielä nähdä 😅 



Sää on ollu lähes joka päivä sumuinen ja sateinen. Muutamasti on lunta sadellut,mutta nekin sulaneet pois, sekä pari pakkaspäivää on ollut. 

Hyvällä kelillä tuolta puiden välistä näkee todella kauas. 


Työt alkoi hotellissa kerrosiivojana ja ensimmäinen viikko on takana. Ekat päivät oli niin rankkoja että mietin tosissaan jo ettei ole ollenkaan mun juttu. Nyt jo helpottaa, mutta en vieläkään ole varma onko työ semmoinen mitä haluan tehdä,vaikka nyt se on ihan mukavaa puuhaa. Noh aika näyttäköön mitenkä lähtee sujumaan, vai onko vaan todettava että ei ollut minun juttu. 


Kavereita ollaan saatu ja viikonloppuna kävikin niin,että eksyttiin yhden kaverin kautta pikkujouluihin,vaikka piti vaan hakea hänet sieltä pois,sekään ei siis ollut alunperin tarkoitus, vaan piti isännän kanssa hetki käydä ajelemassa kunnes eksyttiin sinne päin missä tämä ystävämme oli juhlissa ja siitä sitten päädyttiin itsekin juhliin(näin tiivistetysti).😄

Vaikkei oltu kutsulistalla,niin meidät otettiin todella avoimin mielin mukaan juhliin. En voi uskoa miten avoimia, auttavaisia ja mukavia ihmisiä täällä on.  

Vaikkei juuri ketään tunnetakkaan, niin viikonloppu antoi sen,että jo meitä ollaan viemässä kelkkasafareille ja retkeilemään joka paikkaan 😅 kaverit vaan toteaa " tonne teidät täytyy kans viiä/ottaa mukaan" 

Isännän kanssa vaan ollaan että " joo, okei " 😄

Mitä ilmeisemmin meillä on vielä paljon koettavaa täällä,kunhan vauhtiin päästään. Arki vielä jännittää ja stressaa molempia, mutta toivonmukaan se siitä pikkuhiljaa tasottuu. 

Ihanaa kuitenkin on se, että on koti missä viihtyy 💕



Mukavaa alkavaa viikkoa 😇 

Tästä se taas lähtee 💪


Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit