Ylikierroksia 13.10

 Heips taas. 🌼 

Viimeyönä oli ensimmäiset varsinaiset yöpakkaset, pakkasta tai olla 2-3astetta ja syrjäkylillä varmasti enemmänkin. Eihän se paljoa ole,mutta on kuitenkin sen verran että tais ihmiset joutua raappaus hommiin. Itsehän nyt heräsin kymmenen pintaan, eikä silloinkaan lämmin vielä ollut, hieman vajaa 5°c. 

Niin se vaan talvi tekee tuloaan. Toivon ettei lumi kerkeä satamaan ennenkuin päästään muutamaan. Ihan jo senkin takia että on mukavampi todennäköisesti ajaa yöllä pitkää matkaa ja päästä turvallisemmin perille. 

Onneksi takapihalla näyttää vielä tältä,eli syksyiseltä 🌼🧡

Nyt alkaa viimeisetkin asiat muuton suhteen olla tehtynä. Ensi viikolla vielä auton huolto ja pienet fiksaukset. Talvirenkaat vaihdetaan vasta niin myöhään kuin mahdollista ennen lähtöä, ei tarvitse turhia ropisuttaa nastoja asfalttiin.  

Tällä viikolla saatiin lähes kaikki kaapit putsattua ja pakastin sulatettua. Muutamia pikkuasioita on vielä hyllyillä. 

Liekö lähtö stressi alkaa pukkaamaan,kun vaikka tässä on lupa lomailla ja nukkua, niin uni ei oikein tahdo riittää. Vaikka valvoo myöhään,niin silti herään liian aikaisin. Päikkäreillä saa juuri torkahdettua, kunnes taas havahtuu hereille. Yöt on levottomia ja unet katkonaisia. Myös Isäntä, vaikka nukkuu hyvin, niin näkee omituisia unia jatkuvasti. Turhauttavaa. Toivottavasti korjaantuisi paremmaksi. 

Onneksi on olemassa paras ystäväni kahvi 💪🧡

Moni on kysynyt että lähteekö kissa mukaan, tottakai Mölli lähtee mukaan 💕 sitä en toki tiedä millainen 10h ajomatka sen suhteen on edessä. Mölli ei ole autossa juuri matkustellut. Toivotaan parasta, ettei tarvitse koko matkaa huutoa kuunnella, ei se siinä vaiheessa kissallekkaan ole kiva. 

Onneksi Mölli on kyllä ollut yllättävän sopeutuvainen kaikkeen.

Mitä todennäköisesti ikävästi joudumme vielä karsimaan muutto kuormaa, koska voi olla että tällä hetkellä tulevat tavarat eivät mahdu kyytiin. Katsotaan kuinka käy. 

Kaikki on kyllä olohuoneessa niin hujan hajan että sisustus kuvien makuun ette pääse vielä pitkään aikaan 🤣

Tämän hetkinen tilanne lähtevien tavaroiden kanssa on aikalailla tässä 😁

Muuten kaikki tällä hetkellä hyvin ja odotetaan jo kovasti että päästään lähtemään 🧡

Mukavaa loppuviikkoa 🌼💕 

-Sisko

Kommentit

Suositut tekstit