Matkaan jo käy

 Vihdoin koitti se päivä että päästiin muuttomatkalle. Tällä hetkellä tätä postausta päivittelen Rovaniemen,Ounasvaarasta. 

Täällä on loskainen keli ja lunta meibi 5cm.

Ajomatka oli todella rankka. Koko matkan oli sumua sekä jatkuvaa ärsyttävää tihkua. Keskittyä sai ihan todella, varsinkin kun tosiaan yötä vasten ajettiin ja eläimiä olisi ollu vaikea hahmottaa tai reagoida ajoissa. Onneksi ei osunut elukan elukkaa matkalle. Toki täällä päässä muutama poro tokka nähtiin pellolla, kaukana.  


Paljoa ei matka Kuvia ole,kun piti keskittyä ajamiseen.



Simon jälkeen iski jäätävä tihku ja tienpinnat veti jäihin,pikkasen sai ajaa kieli keskellä suuta 😅 ja lopulta täällä Rovaniemen päässä olikin isot väylät todennäköisesti suolattu ja oli se kyllä plussan puolellakin joten oli mukavampi ajaa. 

Jokatapauksessa turvallisesti päästiin perille. Ensin haettiin keskustasta asunnon avaimet ja siitä 5kilometriä kotiin. Autosta otettiin vain akuutit eli kahvinkeitin,kissa ja ilmapatja. 





Tässä vaiheessa päätä särki jumalattomasti joten ei muutakuin pää tyynyyn ja nukkumaan.


Iltapäivällä herättiin ja purettiin sitten loput autosta ja lähdettiin kauppaan hakemaan tarvikkeita niin kotiin kuin jääkaappiinkin.

Verhoja kerettiin jo vähän asentamaan sekä Muutamia tavaroita laittamaan paikoilleen. Nyt saunan kautta nukkumaan. 


Hyvää viikonloppua 💕

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit