Lippu salkoon iloon ja suruun.

 Heippa. 

Kevät tulee kohisten. Aurinko jo tosissaan lämmittää. ☀️ tänään Meillä auringossa näytti mittari +16°. En tosin ole aivan varma kuinka hyvin se pitää paikkansa, pakkasilla ainakin heitti noin 2-5 astetta.

Olen muutaman viikon aikana jo monesti ajatellut että tekisin uuden postauksen,mutta asia josta ajattelin tehdä on ollut raskas, joten en saanut sanoja tänne. 

Meillä on tosiaan töissä ollut muutamia raskaampia hetkiä. Niitä on onneksi pystytty työkavereiden kesken purkamaan.

Kysehän on rehellisesti sanottuna kuolemasta ja fakta on se ettei yksikään täällä ikuisesti ole. Itselle kuolema on vielä (voiko niin sanoa) vieraampi asia ja aiheuttaa paljon pohdintaa ja ahdistusta. Toivon että saan asiat käsiteltyä niin että kuolemankin kanssa on helpompi työskennellä. Sehän se vain kuitenkin on mikä tähänkin työhön kuuluu. 🖤 



Mutta hei, ei vaivuta synkkyyteen. Meillä täällä kaikki muutoin tosiaan mukavasti. 

Palmusunnuntaina odottelin josko olisi virpojia käynyt,mutta ei tullut ketään. Toki samana päivänä oltiin Isännän kanssa liputtamassa kun sattui myös Vaalipäivä olemaan. Liputuksen ohella käytiin myös äänestämässä. 

Aamuyöllä heräiltiin neljän pintaan ja kiskottiin aamu kahdeksaan mennessä noin 30 lippua salkoihin ja illasta käytiin tietysti samat laskemassa. Se on yllättävän hauskaa, vaikkakin lunta oli tangoilla niin paljon, että toisinaan humahdin muutaman lipun kanssa miltein vyötäröä myöden hankeen 😄. 


Isännän vanhemmat tuli eilen Etelä-Suomesta kylään ja heidän kanssaan saa touhuta työn lomassa vaikka mitä. 😊

Ollaan pientä turisti kierrosta tehty ja ainakin huomenna olisi tarkoitus käydä grillaamassa nuotiolla ja kävelemässä Ounasvaaran huipulle.



Kyllähän meillä täällä päässä on paljon näytettävää ja koettavaa. Kiva kun tuttuja näkee pitkästä aikaa 🥰. 

Itse olen nyt pääsiäis viikonlopun osittain töissä joten ollaan suunniteltu tekemisiä niin että kaikki halukkaat pääsee haluamiinsa paikkoihin. 😇 

Pitkäperjantai saa luvan olla pitkä, joten toivon nukkuvani mahdollisimman pitkään ennen päivän rientoja😁😊. 

Ihanaa pääsiäisen aikaa 😊🐥. 

-Sisko 

Kommentit

  1. Hyvää pääsiäistä myös sinne!!🥳🍾💕

    VastaaPoista
  2. Mukavia työpäiviä, pääsiäisestä huolimatta.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit