"En enää ikinä"

 Tuo tunnettu lause kun on tehnyt jotain, mikä ei ollut oma juttu. "En koskaan enää..". 

Niinpä. Niin minäkin sanoin kun opiskelu aikana olin palvelutalossa harjoittelussa ja kesätöissä. Silloin se tuntui ettei se ollut oma juttu lainkaan. Nyt kuitenkin työni on Palvelutalossa ja tykkään ihan älyttömästi. Muistisairaat vanhukset tuovat joka päivälle jotain uutta, yksikään päivä ei ole samanlainen. Se on itselle tärkeä että työ on monipuolista ja vaihtelevaa. 

Toisekseen olen aina sanonut, etten ikinä muuta kerrostaloon. Sitä kun on asunut luhtitalossa,jossa ollut omaa pihaa ja omaa rauhaa. Ja kuinkas taas sattuikaan. Asun kerrostalossa. Olin varma,että täällä asuminen on levotonta,eikä saa rauhaa naapureiden metelin takia tai äänieristeet on kuin paperia. Olin väärässä. Meidän onneksemme löytyi hyvin rauhallinen taloyhtiö. Ei kuulu juuri elämisen ääniä,kuin toisinaan yläkerrasta lasten itkut ja kolinat, eikä sekään niin häiritsevästi etteikö pystyisi elämään ja viihtymään kotona. 


Täällä siis ollaan ja viihdytään niin töiden kuin asumisenkin puolesta. 💕

Viikonloppu ja vapaat hurahti. Tänään toki vielä vapaa ja sen aijon viettää siivouksen ja ruuanlaiton parissa. 

Eilen tein löytö ostona tuikkukippoja 1e paketti, joten ihanaa päästä laittamaan kynttilöitä,lisäksi ostin Ihana, askartelu lehden. Rakastan kaikkea näpertämistä ja tuolta löytyy ihania vinkkejä vaikka mihin💕 😇



Eilen myös isännän kanssa laitettiin kukkia, basilikaa ja kurkkua kasvamaan.🌺🏵 nähtäväksi jää riittääkö meillä täällä pohjoisemmassa valoa ja lämpöä,että niistä saa iloakin 😁. 



Mutta hei, mulla ei sen kummempaa oo tällä kertaa. Ihanaa kevättä kaikille 💕🌺 

Täällä tosin satoi eilisen aikana varmaan 5-10cm lisää lunta joten katsellaan,koska pääsee sulavista lumista nauttimaan 😄🙈 

💗-Sisko

Kommentit

  1. Hyvä kun pyyhkii hyvin!

    VastaaPoista
  2. Terkkuja täältä etelästä!! Täälläkin eilen tuli vähän lisää lunta!!🫣

    VastaaPoista
  3. Kiva että viihdytte :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit