Kohta helpottaa 🙏

 Helou 💕 

Marraskuu vaihtuu ihan kohta jo Joukukuuksi ja siitÀ jo uudeksi vuodeksi. Se toivon mukaan tarkoittaa sitÀ, ettÀ vihdoin pÀÀsisin oman alan töihin.

Saattaa olla ettĂ€ olen muutamia hoitajan paikkoja jo hakenut, sekĂ€ haastatteluja antanut.🙈

Kun jĂ€in pois hoitoalalta korona hösseleitten vuoksi, ajattelin ettĂ€ nĂ€inköhĂ€n jĂ€isin vaan keikkalaiseksi ja kokeilisin jotain ihan muuta. 

Nyt kun on myös sitĂ€ "muuta" kokeillut, niin on se todettava ettĂ€ kaipaa hoitoalalle ja ihmisten lĂ€helle. 💕  

TÀÀllĂ€ sÀÀ on vaihellut  paljoltikin. Viikko sitten oli pakkasta -16°c ja Ă€lyttömĂ€n kaunis kuura puissa, nyt on vaivaisesti ehkĂ€ muutama pakkas aste ja lunta sen verran, ettĂ€ maa juuri peittyy. Paikallisetkin sanoneet ettĂ€ yleensĂ€ tĂ€hĂ€n aikaan on jo reippaasti lunta. 




TĂ€nne muuttohan oli helppo ja nopeasti saatiin koti viihtyisĂ€ksi. Muutamia huonekaluja,lamppuja ja mattoja vielĂ€ puuttuu, mutta ne kerkee kyllĂ€ vielĂ€. 

Rahallisesti tÀÀllĂ€ asuminen on ollut todella tiukkaa, johtuen siitĂ€ ettĂ€ kerkesi tulemaan pitkĂ€ palkka katko ennenkuin tÀÀllĂ€ pÀÀssĂ€ palkat alkoi juoksemaan. Vaikka vielĂ€kÀÀn ei olla onnellisuuden puolella,niin luojan kiitos tietÀÀ ettĂ€ kohta helpottaa. Kaikkihan sen tietÀÀ ettĂ€, se jos mikĂ€ saa ahdistumaan, valvomaan ja stressaamaan. Onneksi on tukiverkostoa jotta pystyssĂ€ pysytty 💕  

EttÀ sinÀnsÀ startti Rovaniemen pÀÀssÀ ei ollut niin helppo mitÀ me, sekÀ varmasti muutkin kuvittelivat ja mitÀ sitÀ tosiasioita kiertelemÀÀn.

" miten helppoa on vaan ottaa ja lĂ€hteĂ€", piti melkein paikkansa.  

Muutoin tÀÀllĂ€ kaikki on oikeasti mukavasti, eikĂ€ vielĂ€ olla suunniteltu  "pakoa joulumaasta ".😅

TÀÀllĂ€ on oikeasti kivaa, rauhallista ja kaikki on vielĂ€ niin uutta. MeillĂ€ on koti missĂ€ viihtyy, työpaikat ja kavereita. 



Elintaso on pikkuisen kalliimpaa tÀÀllĂ€ kuin etelĂ€ssĂ€, kaupoissa hinnat on selkeĂ€sti kalliimpia ja joissain tuotteissa oikeasti jopa "törkyjĂ€". Onneksi nyt pÀÀosin siedettĂ€viĂ€,eikĂ€ ainakaan vielĂ€ olla nĂ€lkÀÀnkĂ€n kuoltu. 😁 

Tietysti sitĂ€ ehkĂ€ myös ajatteli,ettĂ€ poronliha olisi edullista kun kerran tÀÀllĂ€ ollaan,mut pyh yhtĂ€ hinnakasta varmaan joka paikassa, joten poronkĂ€ristys saa vielĂ€ odottaa 😅 


Mutta hei, kiitos tĂ€lle kertaa ja palataan taas 💕



Kommentit

LÀhetÀ kommentti

Suositut tekstit