Lähtö laskenta 8.10

 19 päivää lähtöön. Alkaa olemaan kuin muurahaisia pöksyissä,kun ei sitten millään tahdo malttaa odottaa. 

Justiin isännän kanssa haaveiltiin ensimmäisestä aamusta uudessa kodissa ja ylipäätään, kun lähtee yötä vasten ajamaan ja aamu kun sarastaa aletaan olla perillä 💕 


Muuttohan itsessään on helppo, mukaan ei lähde,kuin se mikä mahtuu autoon. Eli ei oikeasti juuri mitään. On mukavampi jättää kaikki turhake täällä pois ja ostaa siellä päässä uuteen kotiin uutta 🥰.

Ja heille jotka eivät vielä tiedä, niin olemme muuttamassa Etelä-Suomesta Rovaniemelle. Ja miksi, niin yksikertaisesti haavet ja unelmat on tehty toteutettaviksi. 💕🙏 

Aivan, enhän edes ole kertonut,että mehän siis saatiin hyvä kämppä. Saunallinen kaksio, kerrostalosta. Kuvia ikävä kyllä joudutte odottelemaan, koska minulla ei ole kuin video kämpästä. 

Tässä Googlesta kuva talosta ulkoapäin.


Sijaintina asunto on hyvä. Mulla on n. 4km työpaikalle ja pikku kauppakin on ihan parinsadan metrin päässä kotoa. Isännän työpaikka ikävästi olisi linnuntietä kilometrin verran, mutta autolla liki 10km. Pitääkö sitä ostaa talveksi kelekka isännälle,että pääsee joen yli töihi, kesällä sitten vene 😁.  

Viime viikolla sain vakuutukset hoidettua uuteen kämppään sekä hoidettua tämän pään sähköasiat. Vielä puuttuu osoitteenmuutos sekä toisen pään sähköt. Pakkattu on niin paljon kun tällä hetkellä pystyy. Viimeiset hoidellaan sitten viikon päästä. Lisäksi täytyy ennen lähtöä vaihtaa vielä talvirenkaat jo alle. 

Muutamia pikku juttuja siis tiedossa,mutta muutenhan me ollaan lähes lähtöä vaille valmiit 💕 



Kyllä se vaan on odottavan aika pitkä. 

Hyvää viikonloppua 💕

-Sisko


Kommentit

Suositut tekstit